Menu Sluit

Nieuws

Het laatste nieuws over onze branche, onze projecten en ons bedrijf.

Trigonus Familie-event

Zaterdag 11 mei zijn we met de complete Trigonus familie naar Toverland in Sevenum geweest. Na een relaxte start met een kop koffie en een lekkere lunch, begaf iedereen zich richting park om de magie van Toverland te beleven.

Lees meer

Bedrijfsanalyse bij DUO – Jeffrey Smith

Sinds september 2017 ben ik werkzaam bij DUO als Bedrijfsanalist voor het team Kinderopvang. Kinderopvang is een relatief nieuwe tak binnen DUO. Hiervoor worden 2 registers ingezet: het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) en het recent opgeleverde Personenregister Kinderopvang (PRK). Het LRK ondersteunt Gemeenten en GGD’s bij het uitvoeren van de Wet Kinderopvang (WKO), middels registratie van houders en voorzieningen, de registratie van inspecties en inspectierapporten. In het PRK worden personen geregistreerd die in de Kinderopvang werkzaam zijn, in het kader van het proces Continue Screening.

Lees meer

Datamigratie Facilitaire Dienstverlening

Eind 2018 is de geautomatiseerde migratiestraat voor de ENGIE Services vestigingen in Nederland opgeleverd! Dit betekent dat vanaf dat moment de periodieke migratie van duizenden complexe servicecontracten, met behulp van de Datprof ETL tooling wordt uitgevoerd. Tot aan de laatst geplande runs (Q2 van 2019) is ENGIE daarmee verzekerd van een gecontroleerde migratie, inclusief rapportages op consistentie en volledigheid.

Lees meer

Ski-event 2019

Trigonus heeft 2019 goed afgetrapt, door net als vorig jaar in het laatste weekend van januari op wintersport te gaan.

Lees meer

Kerst-event 2018

Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor het jaarlijkse Trigonus kerst-evenement.

Lees meer